Könnyű pénzkeresés az internettel és a mobiloddal. Ez a Wangaru!

Egy meglepően jónak tűnő pénzkereseti lehetőség

Hogyan válhat az internet és a mobiltelefonod pénzkereső gépezetté

Ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg téged is foglalkoztat, hogy mivel lehet pénzt csinálni otthonról végzett munkával? Milyen az a lehetőség, amely igazán vonzó az emberek számára és könnyen igent mondanak rá? Pár éve foglalkozom pénzkeresési lehetőségek felkutatásával és arra jöttem rá, hogy olyan ötlettel lehet igazán megmozgatni az érdeklődőket, amelyhez

nem kell pénzt befektetni,

vagy csak nagyon keveset. Az olyan pénzkereseti tippeket választják az emberek nagy számban, amivel ugyan van munka, de az elején nincs költsége. Esetleg a későbbiekben a megkeresett pénzt célszerű visszaforgatni, de a kezdeteknél nem jelent anyagi terhet.

Ha te is befektetés nélküli pénzkereseti lehetőséget keresel, akkor megnyugodhatsz, mert most találtál egyet!

Itt csak internet hozzáférésre és a mobiltelefonodra van szükség.

Ha ezekkel rendelkezel, akkor már regisztrálhatsz is. Utána még néhány teendő elvégzése a rendszerben és várhatod az sms-eket, mms-eket, email üzeneteket, de vásárolhatsz is, vagy akár játszhatsz is, és ezekért mindért pénzt kapsz. Sőt, más dolgokkal is nagyon könnyen pénzhez juthatsz… de nem szaladok ennyire előre.

Ez nem egy kattingatós, böngészős, irreális pénzeket ígérgető lehetőség, hanem egy olyan “munka”, ami mögött egy sok éve stabilan és megbízhatóan működő cég áll, amely most tovább gondolta eredeti koncepcióját és haladva a trendekkel tovább bővítette rendszerét. Kitaláltak egy mindenki számára könnyű és egyszerű otthon végezhető “munkát”.

Nem kell hozzá más, csupán a net, egy mobil és persze heti pár óra munka,

amit arra kell fordítani, hogy jót tegyünk másokkal, hogy mi is még több pénzt kereshessünk.

A rendszer neve Wangaru (korábban Mobilpont néven működött). A rendszert üzemeltető cég 2001 óta foglalkozik mobilmarketinggel.

Regisztráció után pontokat gyűjtögethetsz (emlékeim szerint már a regisztrációért is adnak), amiket később pénzre válthatsz, vagy levásárolhatod a Wangaru webáruházában. Kék és lila pontokat kaphatsz attól függően, hogy miért adják (1 pont=1 Ft). A kétféle pont közötti különbségbe most nem megyek bele, majd a rendszerhez való csatlakozás után elolvasod. Most csak felsorolom, hogy miért érdemelsz majd ki pontot. Látni fogod, hogy semmi megerőltetőt nem kell tenni, így mondatom, hogy szórakozva szorgoskodhatsz, mint a méhecske.

Pontokat kaphatsz:

 • A rendszerbe való napi belépésért
 • SMS, MMS fogadásáért
 • Email fogadásáért
 • A Wangarunál hirdetők hívásaiért
 • Kvízek, kérdőívek kitöltéséért
 • Cikkek, reklám üzenetek olvasásáért
 • Ha elolvasod a Wangarun található írásokat
 • Ha jót teszel másokkal és megmutatod nekik, meghívod ismerőseidet, hogy ők is pénzt gyűjtögethessenek
 • A meghívottaid által fogadott üzenetekért (sms, mms, email, stb.)
 • A meghívottaid meghívottjai által fogadott üzenetekért (sms, mms, email, stb.)
 • Saját wangarus vásárlásaid után
 • A meghívottjaid wangarus vásárlásai után

Az összegyűjtött pontjaidat levásárolhatod a Wangaru webáruházában, így akár ingyen is hozzájuthatsz az ott található termékekhez. Ha összegyűlik 10.000 Ft-nyi pontod, akkor ki is kérheted pénzben. Felhasználhatod továbbá licitálásra, illetve játékra is. Megnyugodhatsz, valóban levásárolhatod az összegyűlt összeget, kipróbáltam. Tehát nem átverés a dolog.

Mennyit lehet keresni?

Ez egy jó kérdés. Szerintem lehet belőle sok pénz is. Ha nem szólsz senkinek, nincs probléma. Akkor is gyűjtheted a pontjaidat, csak így korlátozottabbak a lehetőségeid. Ha csak saját magad gyűjtögetsz és nem értesítesz másokat, akkor is szépen lehet a pontokat gyűjtögetni ( Gondolj bele, hogy már azért is pontot kapsz, ha belépsz a rendszerbe!). Ha minden nap belépsz és aktívan használod a Wangarut, pár nap alatt 2-3 ezer pontot is összeszedhetsz, amit aztán kedvezmény formájában le is vásárolhatsz.

Hogyan tudsz még többet keresni?

Persze igazán sokat akkor kereshetsz, ha mások is csatlakoznak a Wangaruhoz a te támogatásoddal. Egységben az erő, szokták mondani. Ez teljesen igaz itt is. Minél több ismerősödnek szólsz, minél többen regisztrálnak a rendszerbe te általad, annál nagyobb csapatod lesz. Amit ők keresnek, abból te is részesedsz. Ha sms-t kapnak, ha vásárolnak, ha emailben kapnak reklámokat, azután te is részesülsz jutalom pontokban (2 szintig: meghívottad után, meghívottad meghívottja után).
A rendszerből tudsz meghívót küldeni ismerőseidnek, így tudod őket értesíteni a Wangaruról. Másrészt lesz egy partnerlinked, ami segítségével az interneten tudod terjeszteni a Wangaru által nyújtott lehetőséget.

Hogyan csatlakozhatsz az otthoni pénzkereséshez?

Ha szeretnél néhány hasznos tippet (pl. hogyan reklámozd a rendszert a partnerlinkkel), vagy szeretnéd elolvasni, hogy milyen tapasztalataim vannak a rendszer használatával kapcsolatban, előszöris regisztrálj a Wangaruba! Ha kész vagy, töltsd ki a lenti űrlapot és jelezd nekem, hogy regisztráltál!.

Hamarosan összeírok néhány dolgot, de azt csak azokkal fogom megosztani egy jelszóval védett oldalon, akik regisztráltak és utána kitöltötték a lenti űrlapot

1. Tehát, 1. lépés, hogy regisztrálj a Wangaruba. Figyelj, hogy helyesen add meg a telefonszámod és az email címed!
Kattints ide és már regisztrálhatsz is! >>> (Nem jár semmilyen költséggel)

 

2. Ha már regisztráltál, töltsd ki a lenti űrlapot! Ha elkészültem az anyaggal – amit csak azokkal fogok megosztani, akik regisztráltak – , küldöm a jelszót és a linket. Ezt majd később te is megadhatod meghívottjaidnak.

 

  Név (kötelező)

  E-mail cím. Amivel regisztráltál a Wangaruba. (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Kérjük, írd be a következő kódot a mezőbe:
  captcha

  2 hozzászólás ig “Könnyű pénzkeresés az internettel és a mobiloddal. Ez a Wangaru!”

  1. mehecske on 2013.03.06 @ 07:11

   T.Cím!

   Regisztráltam, a fenti lehetőségre, de hiába töltöm ki az űrlapot nem küldi el.

   Üdvözlettel Sz.Istvánné Kati

  Az űrlap használatával szóljon hozzá!

  Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  Feliratkozás hírlevélre

  Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

  E-mail cím:*
  Név:*
  Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen