Egy valóban hosszú távú ingyenes pénzkereset

Önnek fizet jutalékot a Vatera vagy a Tesz-Vesz a bevételeiből?

Nem lenne jó ott aukciózni, ahol még plusz pénzt is kereshet?

Nincs szükség pénzbefektetésre, nem kell vásárolni, nem kell eladni és mégis hosszú távú jövedelme lehet! Az AukcióMánia egy rendkívüli lehetőséget tár Ön elé. Felkínálja Önnek a bevételei egy részét. Máshol megkapja ezt?

Tudja Ön mennyi pénz van az aukciós bizniszben? Van elképzelése, mennyi pénzt kaszál a Vatera vagy a Tesz-Vesz? Forint milliárdokról beszélünk. Önnek jut ebből a pénzből?

Van egy jó hírem! Most egy olyan lehetőséget mutatok be, amellyel …

az aukciós üzletből Ön is profitálhat!

Az Aukciómánia portál minden egyes olyan felhasználó eladásaiból jutalékot fizet Önnek, akik az Ön közreműködésével regisztráltak. Tehát minél több Felhasználó regisztrál az Ön meghívására a portálra, annál több helyről fog érkezni az eladásaik utáni jutalék az Ajánló egyenlegére!

És itt még nincs vége! Még azok után is fizetnek, akiket már azok az emberek regisztráltattak, akiket Ön csatlakoztatott, és így tovább, több szinten keresztül.

De ami a legjobb az egészben, hogy amíg a portál működik, addig részesül az “csoportja” eladásaiból.

Regisztráljon ingyenesen, kockázatok nélkül!

A regisztráció teljesen ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A jutaléknak nincs további feltétele (sem vásárolnia, sem eladnia nem kell), egyenesen az Ön bankszámlájára utalják. Ezek után Ön bárhol elköltheti (nem kötelező az Aukciómánia portálon levásárolnia)!

Lássuk, hogyan működik a dolog!

Ha valaki az Ön meghívója alapján regisztrál, majd terméket ad el, akkor a jutalék eladó általi befizetése után a termék legmagasabb elért licitjének vagy villámárának 1%-át máris jóváírjuk az Ön készpénz egyenlegén. Ez egészen 4 szint mélységig érvényes (lásd az alábbi táblázatot).

Kedvezményezett: közvetlen ajánló 2. szintű ajánló 3. szintű ajánló 4. szintű ajánló vásárló rendszer
Jutalék mértéke: 1% 1% 1% 1% 1% 1%
Jóváírás helye: készpénz egyenleg készpénz egyenleg készpénz egyenleg készpénz egyenleg utalvány egyenleg

Az Ön alá regisztrált tagokat rendkívül egyszerűen nyomon követheti, ha belép az Aukciómánia portálra, majd a baloldali menüben a “Saját fiók / Jutalék fa” menüpontra kattint. Itt grafikusan ábrázolva láthatja az összes Ön alá regisztrált felhasználót.

A befizetett 6% értékesítési jutalékból 1% azonnal jóváíródik a Vásárló AukcióMánia utalvány egyenlegén, tehát eleve 1% kedvezménnyel veszi meg a terméket. Az utalvány nem készpénz, az további vásárlási kedvezményt jelent, amely a megvásárolni kívánt termékért fizetendő vételárat csökkenti.

Legyen az ELSŐK között! Miért?

Akik az elején regisztrálnak, tehát nincs meg mind a 4 ajánlójuk, csak 3, vagy kevesebb, azoknak a rendszer eladásaik után 1%-ot visszatérít az utalvány egyenlegre, mint 1% Aukciómánia eladási bónuszt. Tehát megéri az elsők között lenni, mert ebben az esetben valójában csak 5% eladási jutalékot kell befizetni, hiszen 1% -ot visszakap az eladó.

Akik az elsők között regisztrálnak nagyobb eséllyel keresnek majd több pénzt, mivel Ők mutatják meg másoknak a lehetőséget és nem fordítva.

Ismer olyat, aki szeret aukciózni, vagy talán Ön is így adja el termékeit, megunt tárgyait? Van olyan ismerőse, aki bolttal, üzlettel rendelkezik és az interneten is szeretné, vagy már árulja is termékeit? Akkor nincs mire várnia! Ezzel a lehetőséggel csak jól járhat. Minden eladásból részesül!

<<< Ingyenes csatlakozáshoz kattintson ide >>>

Mit kell csinálni regisztráció után?

Regisztráció után kap egy emailt, amiben van egy link, amire kattintva aktiválja fiókját. Ezután be tud lépni a rendszerbe.

Ha másoknak szeretné ajánlani az AukcióMániát, nincs más dolga, mint bejelentkezés után a bal oldali menüben rákattintani a Meghívó küldése nagy sárga gombra. A bejövő oldalon 3 lehetőség közül választhat.

  1. Az elsőnél levő linket (ehhez hasonló: http://www.aukciomania.com/register.php?name=bs2000&check=102275 ) ismerőseinek (csak ismerőseinek! ne spammeljen!) küldje el emailben, iwiwen, facebookon, stb..
  2. Ha van weblapja a másodiknál lévő kódot illessze be weboldalába!
  3. A harmadik űrlapon pedig közvetlenül küldhet meghívót ismerőseinek (javaslom, hogy emailküldés helyett inkább ezt használja)

<<< Ingyenes csatlakozáshoz kattintson ide >>>

További információkat az AukcióMánia weboldalon talál.

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen